Muutus algab kodukohast

Elva linnapeaks pürib sotsiaaldemokraat Meelis Karro

Eile kogunenud Elva sotsiaaldemokraadid valisid oma linnapeakandidaadiks sügisestel kohalikel valimistel Meelis Karro.

“Eelmistel kohalike omavalitsuste valimistel Elvas sotsiaaldemokraatide nimekirja poolt valida ei saanud. Sellel korral parandame vea,” lausus linnapeakandidaat Meelis Karro.

“Elva üks olulisimaid probleeme on linnaarengu seisak, mida nenditi ka linna arengukava tutvustamisel” arvas Meelis Karro. “Sotsiaaldemokraatidel on Elva linnas palju häid ideid, mis aitaks kindlasti arenguid elavdada,” lisas Karro.

“Senisest enam tuleks arendada koostööd ümberkaudsete valdadega, seada sisse hästi toimiv bussiühendus, pakkuda tasemel haridust gümnaasiumiõpilastele ning tagada sportimise ja vabaaja veetmise võimalused. Elva kui linn peab selles osas initsiatiivi haarama,” selgitas Meelis Karro.

Ettevõtja Meelis Karro on alates 2012 aasta algusest Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Elva osakonna esimees.  Varasemalt on ta kandideerinud Riigikogu valimistel 2011. aastal. Meelis on lõpetanud Eesti Maaülikooli ning on elanud kogu oma elu Elvas.

x
Liitu uudiskirjaga