Muutus algab kodukohast

Abdul Turay kandideerib Tallinnas sotsiaaldemokraatide nimekirjas

Sügisestel kohalikel valimistel kandideerib Tallinnas sotsiaaldemokraatide nimekirjas kolumnist ja kirjanik Abdul Turay. Aastaid Eestis elanud Turay otsustas poliitikas osaleda, sest tahab, et ta pojal oelks parim kasvukeskkond.

“Ma sain äsja isaks ja see muudab kõike. Muretsen asjade pärast mille üle muretseb iga lapsevanem Eestis,” selgitas Turay. “Läbi oma poja olen selle riigiga igavesti seotud. Ma tahan, et tal oleks Eestis suurepärane tulevik. Seega tahan ma, et Eestil oleks suur tulevik.”

“Näiteks on Eestis mõned väga head koolid, aga ka mõned väga halvad. Tallinna peab oma lastele garanteerima väärilise hariduse ja lasteaiakohad,” lausus Turay.

Abdul Turay on saanud hariduse Londoni Metropolitan ülikoolis ning Tampere ülikoolis Soomes. Ta on ajakirjanikuna töötanud muuhulgas ka Hong Kongis ja Taiwanil ning olnud ajalehe Baltic Times peatoimetaja. Lisaks kirjutamisele on Turay Vanalinna Hariduskolleegiumi õpetaja ning külalislektor Tallinna ülikoolis. Mullu ilmus Turay sulest raamat “Väike valge riik.”

Lisainfo:
Abdul Turay
518 9918

x
Liitu uudiskirjaga