Muutus algab kodukohast

Sotsiaaldemokraadid lükkavad valimiskampaania käima

Sotsiaaldemokraadid lükkavad kohalike omavalitsuste valimiste kampaaniale hoo sisse täna kell 15 Lühikese jala värava juures, kus Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Sven Mikser ja Tallinna linnapeakandidaat Andres Anvelt avalikustavad erakonna valimisloosungi.

Meeleolu Tallinna vanalinnas toimuval kokkusaamisel aitab luua üllatusesineja.

Lühikese jala värava puhul on tegu omamoodi Toompea ja all-linna suhete sümboliga.  Aastatel 2002-2004 leidsid seal Tallinna päeva raames aset värava avamise tseremooniad, kus peaosad olid tollaste peaministrite ja linnapeade kanda. Viimastel aastatel on valitsusjuhi ja linnapea sümboolsed kohtumised ära jäänud.

Lisainfo:
SDE meedianõunik
Vadim Belobrovtsev
55201132

 

x
Liitu uudiskirjaga