Muutus algab kodukohast

Sotside Valga linnapea kandidaat on Kalev Härk

Valga sotsiaaldemokraadid soovivad senise linnapea Kalev Härki jätkamist sügisel pärast valimisi. Erakonna Valgamaa piirkonna juhatus kinnitas eile Härki piirilinna linnapea kandidaadiks.

Härki sõnul peab Valga inimestel olema võimalus linnajuhtimisel sõna sekka öelda. „Oleme regulaarselt korraldanud avalikke arutelusid, kus linnarahvas on saanud linnavalitsuse käest aru pärida ja ettepanekuid teha ning selliste kohtumistega on plaanis kindlasti ka jätkata,“ sõnas Härk.

“Linnapeana tegin ja teen kõik selleks, et Valga oleks linn, kus iga inimene ja iga pere tunneb end koduselt ja väärtuslikuna. Jätkame kvaliteetselt linna tänavate ja kõnniteede remondiga, ehitame välja kaasaegse linnakeskuse ja aitame meie ettevõtjatel luua töökohti, mis jätaks inimesed Valka, mitte ei sunniks otsima tööd välismaalt,” lisas Härk.

„Vaid veidi rohkem kui kahe aastaga, on Kalev suutnud Valgas taaskäivitada ja lõpule viia paljud varasemad pealiskaudselt alustatud projektid ja seda kogukonda kaasates,” lausus Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Valgamaa piirkonna esimees Rein Randver. Randver tõi näiteks Kungla 16 koolihoone renoveerimise ning ja Vabaduse 13 koolimaja ja kahe lasteaia fassaadide korda tegemise. Lisaks on käimas Kuperjanovi tänava ja Valga Jaamahoone renoveerimistööd. “Linna põhiüritused – kaksiklinnade päevad ja Militaarfestival – on viimaste aastatega kasvanud mitmeid kordi suuremaks“ lisas Randver.

Valga linnavolikogu valis sotsiaaldemokraat Kalev Härki linnapeaks 11. märtsil 2011. aastal. Enne seda on ta töötanud Valga maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhatajana. 3. novembrist 2007 kuni 1. juulini 2010 täitis Kalev Härk Valga maavanema kohuseid.

Lisainfo:
Kalev Härk
5027768;
kalev.hark@valgalv.ee

x
Liitu uudiskirjaga