Muutus algab kodukohast

Kalev Härk: Sotsid lähevad Valgas valimisi võitma

Valga sotsiaaldemokraatide valimisnimekirja juhib linnapea Kalev Härk, nimekirja ankur on Memento Valgamaa juhatuse liige Erna Boginskaja

“Tegu on sotsiaaldemokraatide kõigi aegade tugevaima nimekirjaga, millesse on koondunud inimesed, kes tahavad seista uue, parema Valga eest ning kellel on kogemusi ja võimeid, et seda teha,” rääkis Härk.

Härkile järgnevad nimekirjas linna sotsiaalameti juht Meeli Tuubel ja Valga haigla haldusjuht Jüri Teder, kes on nimetatud ka abilinnapea kandidaatideks ning kauaaegne Valgamaa kultuurivedur Helve Braun, kes on volikogu esimehe kandidaat.

Sotside nimekirjas pürgivad linnavolikokku ettevõtja ja jalgpallikohtunik Viktor Haljaste, Töötukassa juht Merike Metsavas, Valga Gümnaasiumi õpilasesinduse president Kermo Küün, Kuultuurikeskuse kultuuri- ja haridustöö juht Kaja Sisask ettevõtja ja ettevõtlusnõustaja Johannes Bundsen, ettevõtja ja kiirabiõde Anne Parmas, Valga korvpallikooli juht ja eestvedaja Antti Vasar, radioloogiaõde Jelena Nevolihhina, Valgamaa Põllumeeste juht Jaan Bachmann, hooldaja ja kogemusnõustaja Maarja Pundonen, ettevõtja ja korteriühistujuht Vladimir Baranov, Valgamaa vanemate sotsiaaldemokraatide juht Anne Viira, klienditeenindaja ja ekstreemsportlane Lauri Lomp ning Memento Valgamaa juhatuse liige Erna Boginskaja.

“Meie nimekirjas on noori ja vanemaid, eestlasi ja venelasi, ettevõtjaid ja avaliku sektori tippjuhte. Meil on võrdselt mehi ja naisi ning meeste ja naiste asetus nimekirjas on võrdne – kasutame nn tõmbluku põhimõtet,” kommenteeris Kalev Härk sotside ülesseatud nimekirja.

Härki sõnul on sotsiaaldemokraatide vaieldamatuks trumbiks põhjalikult läbi kaalutud valitsemisprogramm, mis hõlmab kõiki linnaelu valdkondi ning valijale selgelt ja ausalt välja öeldud kandidaadid võtmevaldkondade juhtide ametipostidele. “Meie nimekirjast ei leia peibutusparte – ei Riigikogu liikmeid, kes siia tööle ei tule ega teisi, kelle tulek on kaheldav. Meil asuvad kõik, kes valijalt toetuse saavad, ka Valga heaks tööle. Läheme Valgas tegema aegade parimat valimistulemust,” kinnitas Härk.

SDE Valga pressiteenistus
Täiendav info
Kalev Härk – 5027768

x
Liitu uudiskirjaga