Muutus algab kodukohast

Sotsiaaldemokraatide Jõgeva linnapeakandidaat on Asso Nettan

 Jõgeva sotsiaaldemokraadid valisid eelseisvateks valimisteks linnapeakandidaadiks osakonna esimehe Asso Nettani.  Volikogu esimehe kandidaadiks valiti Kristian Vaarpuu, Kaitseliidu Jõgeva Maleva Noorte instruktor.

„Jõgeva ootab muutuseid linnajuhtimise põhimõtetes ja energiast pakatavaid ning teotahtelisi inimesi, kes kogukonna arengut eestveaksid.“ Sõnas Nettan sotsiaaldemokraatide nimekirja kohta. „Samuti on oluline, et Jõgeva linnas hoolitakse rohkem inimestest, mitte ainult taristust ja hoonetest. Inimesed, kes selles hoones töötavad, annavad sellele tähenduse, mitte majakarp või detailplaneering.“

„Viimase aasta jooksul oleme palju suhelnud inimestega tänavatel ja meie kohviõhtutel ning kogunenud arvamuste põhjal saab selgelt eristada Jõgeva linnas kolme sõlmprobleemi: töökohad, meelelahutus ja teede seisukord. Nende probleemide lahendamise vajadusest oleme lähtunud ka oma platvormi koostamisel.“ Sõnas Kristian Vaarpuu

„Tähtis on, et uuest Euroopa Liidu eelarve perioodist saaks Jõgeva linna eelarvesse võimalikult palju vahendeid. Seda mitte ainult struktuurfondidest, vaid ka erinevatest koostööprogrammidest. Tulenevalt oma igapäeva tööst olen osalenud mitmekümnete projektide ettevalmistamises erinevatele rahastajatele ning toon endaga kaasa teadmised, kuidas Euroopa Liidu programmidest saada raha Jõgeva linna eesmärkide saavutamiseks.“ Lisas Nettan.

Asso Nettan on sündinud 1988. aastal Jõgeval ning lõpetas 2007. aastal Jõgeva gümnaasiumi. Ta on omandanud 2010. aastal Tartu Ülikoolis bakalaureuse kraadi riigiteadustes ning on praegu Tartu Ülikoolis võrdleva poliitika erialal magistrant. Oma igapäevast leiba teenib ta Tartu Regiooni Energiaagentuuris rahvusvaheliste koostööprojektide juhina.

Lisainfo:
Asso Nettan
52 23 820
assonettan21@gmail.com

 

x
Liitu uudiskirjaga