Muutus algab kodukohast

Tartu sotsiaaldemokraatide nimekirjas kandideerib 44 naist ja 44 meest

Tartu sotsiaaldemokraadid viisid raekotta valimiskomisjonile 88liikmelise nimekirja.

Nimekirja alustab linnapeakandidaat Heljo Pikhof ja lõpetab professor Marju Lauristin.

Heljo Pikhof ütles nimekirja üle andes, et ta rõõmustab selle üle, et nimekiri on Tartus pikem kui kunagi varem. Meie nimekirjas on väärikaid kandidaate erinevatelt elualadelt – nii Tartu Ülikooli professoreid, kui haritlasi üldse. Meie nimekirjas on ka ettevõtjad, asutuste juhte ja tudengeid.

Teistse seas kandideerivad professorid Marju Lauristin ja Tiina Talvik, linnavolikogu fraktsiooni juht Tõnu Ints, endine korvpallur Tarmo Kikerpill, trükimuuseumi juht Lemmit Kaplinski, teatrijuht Algis Astmäe, muusik ja kirjanik Heiki Vilep, Riigikogu liige Kajar Lember, linnageograaf Kadri Leetmaa, Soome kodanik ja lektor Juha-Matti Aronen.

Sotsiaaldemokraadid järjestasid nimekirja loosimise teel, kus mehed ja naised on vaheldumisi.

Lisainfo:
Heljo Pikhof
5119637

x
Liitu uudiskirjaga